Een allround copywriter voor al jouw ideeën?

Praten en schrijven zijn 2 totaal verschillende disciplines: als copywriter snap ik dat als geen ander. Natuurlijk kan 90% van Nederland (en jij waarschijnlijk ook) een boodschap verbaal heel goed overbrengen. Sterker nog: je schrijft toch regelmatig stukjes op LinkedIn, of in emails, en dat gaat toch eigenlijk prima? 

Dan komt echter de hamvraag: kun je het ook als je maar een beperkte hoeveelheid ruimte hebt? Vaak raak je dan al gauw tussen de bomen het bos kwijt. Want waar begin je? Wat wil je sowieso vertellen en hoe orden je jouw verhaal? Daarvoor is er gelukkig Op Inhoudt copywriting. 

Storytelling is een vak en met Op Inhoudt haal je vakwerk in huis. 

Kortom: heb je een boodschap over te brengen, maar geen flauw benul waar je moet beginnen? Op Inhoudt helpt je. Wil je een folder maken, maar krijg je jouw boodschap niet in de beperkte ruimte? Ik regel het voor je. Wil je een verzameling tweets schrijven en blijkt dat maximum van 200 woorden toch in de weg te zitten? Deze tekstschrijver zit al achter zijn toetsenbord. 

 

Wat dat kost? Op Inhoudt is jouw copywriter voor een schamele €75 per uur. Wat je krijgt voor dat geld? 400 perfect geplaatste woorden per uur en een kraakheldere boodschap voor jouw uiting.