Opdracht­gevers over Op Inhoudt

Uiteindelijk is er niets leukers dan een tevreden opdrachtgever. Toevallig heb ik er daar heel veel van. Daar mag ik toch best een beetje over opscheppen?

scroll

We hebben Rons schrijftalenten in eerste instantie ingezet om meer resultaat te behalen uit onze vacatures. Zijn expertise in arbeidsmarktcommunicatie komt hier goed tot zijn recht en heeft ons al meerdere uitstekende kandidaten opgeleverd. Iets wat in de huidige krappe arbeidsmarkt een behoorlijke overwinning is. Inmiddels zetten we zijn diensten breder in. Zo ondersteunt Ron ons bij diverse contentproducties voor onze klanten op short & long copy. De samenwerking is nog jong maar voelt alsof we al jaren bezig zijn.

'Het voelt alsof we al jaren bezig zijn.'

ThePost

Ron heeft onze (soms wat) saaie verzekeringsteksten heeft kunnen ombouwen naar wat wervende teksten die beter scanbaar zijn voor onze klanten. Hij was een prettige aanwezigheid in ons scrumteam. Een collega die nooit bang was om kritisch te zijn, of dit nu naar ons als team was of naar stakeholders. Hij deed het wel altijd opbouwend en dit haalde ons (onverwacht en gewenst) ook echt even uit de tunnelvisie.

Ondanks de gekke corona-thuiswerktijd hebben we een leuke tijd gehad met Ron in zijn interimopdracht bij ons, ook al hebben we hem face2face niet vaak kunnen zien. En zien we hem graag nog eens terugkomen!

'We zien hem graag weer terugkomen.'

ANWB

Ron heeft bij Djopzz een training Vacatureteksten-schrijven verzorgd en gegeven. Dit doet Ron op een prettige en open wijze, waardoor de training fijn is om te volgen, met subtiele vleug humor. Ook staat Ron open voor interactie, waardoor er hele leuke gesprekken plaatsvinden en de deelnemers zelf van elkaar leren. Mocht je op zoek zijn naar een inhoudelijk goede, maar bovenal ook prettige trainer dan zou ik Ron zeker aanbevelen.

'Inhoudelijk goede en prettige trainer'

Djopzz

Vanuit Experis iSense hebben wij Ron Vinke leren kennen als een bevlogen professional. Wij hebben Ron in 2020 en 2021 bij een goede relatie mogen helpen aan een mooie opdracht. Hij komt afspraken altijd na en is prettig in de omgang, zowel richting bemiddelingspartij als eindklant. Vanuit onze klant hebben wij louter enthousiaste verhalen over de kwaliteit van het werk van Ron gehoord.

'Louter enthousiaste verhalen over Rons werk gehoord.'

iSense

Ook op de lijst?

Zoals je ziet is er nog meer dan genoeg ruimte voor een mooie referentie van jouw bedrijf. Laten we aan de slag gaan, dan zet ik je ertussen.

Corporate
ANWB
Barista Brothers
Djopzz
FMN Improvia
GOED
TKP
Unigarant
iSense
Agencies
Beeldprikkels
FIZZ
Marketing Oost
ThePost
Vacature Pro
Yacht
Cultuur & overheid
Stichting Nederlandse Voedselbanken
Dronten City Marketing
Windesheim College
CNV
Pento Audiologisch Centrum
Woonzorg
Deltion College