Over Ron

Nou. Dit ben ik: Ron Vinke. Ik begon in 2019 met Op Inhoudt en ik had nooit kunnen dromen dat ik zo veel vooruitgang zou boeken in zo’n korte tijd. 

Waarom bestaat Op Inhoudt?

Ik merkte dat ik binnen het normale ‘bureauleven’ niet de ruimte en de tijd had om mijn opdrachtgevers te helpen op mijn manier. Namelijk: met veel persoonlijke aandacht, warme connecties en de ruimte om écht goed werk af te leveren. Het moest altijd te snel, er was te veel druk en dat ging ten koste van mijn werk. Natuurlijk zijn er nog steeds deadlines, maar de vrijheid die ik nu heb werpt telkens zijn professionele vruchten af.

Inmiddels heb ik ontzettend veel mensen geholpen en werk ik samen met (en voor) de grootste bedrijven van Nederland. En dat blijft onwerkelijk, terwijl ik er heel hard voor heb gewerkt.

Wat voor klussen?

Denk bijvoorbeeld aan mooie klussen bij:

Geluk is het codewoord

Ik zie mijn eigen geluk terug in mijn werk en iets mooiers dan dat bestaat niet. Op Inhoudt staat inmiddels voor schrijven en adviseren op een andere manier, voor hélpen op een betere manier. Waarin we ons niet laten leiden door wat ‘de wereld’ van ons verlangt, maar samen kijken naar de beste oplossing voor jou.

Nodig me dus uit voor een bak koffie. Of bel me. Dan kijken we samen welke toffe dingen we gaan doen.